FORYNGELSESKUR

FÅ ET YNGRE, SUNDERE, SMUKKERE OG MERE FRISKT UDSEENDE

 

Skøn og sund

Rigtig mange ting i vores hverdag er med til at have en aldrende og nedbrydende virkning på vores krop. Det kan være fødevarer og andre ting vi indtager eller omgiver os med i hverdagen.

Vi skal sammen finde frem til og stoppe tilgangen af kemi og fødevarer der er med til at belaste dig og hjælpe dig til at få:

Hjælp til vægttab

Trang til sukker? Trang til at småspise dig igennem dagen, -og chokoladeindtag til TV-avisen? Så skal vi kikke nærmere på dit blodsukker og ændre årsagen til din sukkertrang. Få din krop i balance igen. Vi skal sammensætte den rigtige kost til dig. Den der også kan hjælpe dig til at opnå din ønskede vægt.

foryngelseskur

Dit stofskifte

Måske har du svært ved at tabe dig og har allerede prøvet adskillige kure uden større effekt? Så skal vi kikke på dit stofskifte og hjælpe det den rigtige vej.

 

Detox

Optager du maden optimalt og bliver affaldsstofferne udskilt som de skal? Trænger din krop til en total hovedrengøring eller vil din lever bare juble over at få en udrensende kur?

 

At køre en foryngelseskur på en krop belastet med skjulte infektioner og inflammation er ligesom at vaske et snavset vindue med et tørt vaskeskind! – Først finder vi frem til de belastende elementer i dit liv. Dernæst booster vi din krop med skønne vitaminer, mineraler, olier, antioxidanter og kosttilskud som din krop og hud vil elske at få tilført.

 

Altså skal der Detox’es i stor stil

UD  af kroppen med alt hvad der speeder din aldringsproces

IND  med lækker kost og tilskud der virker foryngende på hud og krop og er med til at holde dig synligt ung længere.

 

Tilpasse din kost

Vi skal sørge for at du får netop det der skal til for at gøre det allerbedste for din krop. Er der madvarer din krop har svært ved at fordøje og hvad skal der til for at ændre det. Vi checker med kinesiologi om der er fødevarer din krop ikke har det godt med og om du evt. er intolerant overfor mælkeprodukter, gluten osv.

 

Super boost til skønheden

Vi skal tilfører dig de antioxidanter og kosttilskud der skal til
for at booste din sundhed og være med til at, give dig et yngre, sundere udseende med en fastere, glattere og mere spændstig hud. Udvalget af tilskud er stort og vi skal finde det der netop gør det helt rigtige for dig.

Appelsinhud

Har intet med din vægt at gøre. Det er ødelagt væv med små fedtindkapslinger. – Og det kan repareres…

 

Den totalt skræddersyede

kur til dig

Ikke to mennesker er ens eller har de samme behov eller fysiske udfordringer. Derfor testes der med kinesiologi for at finde frem til hvad netop din krop har brug for.