Tilbud

Aloe Vera Men’s Care Set 3

Original price was: kr. 525,00.Current price is: kr. 389,00.

Artikelnummer: 20441-101

Sættet indeholder:

  • 4in1 Body, Face, Hair & Beard Wash (250 ml)
  • 2in1 Face & Beard Oil (30 ml)
  • 2in1 Hair & Beard Styling Balm (50 ml)

Aloe Vera Men’s Care Set 3

Men’s Essentials: Alt til mandens daglige plejerutine!

Er det vigtigt for dig altid at være den bedste udgave af dig selv? Med denne plejepakke får du det bedste af det bedste! Funktionel pleje for rigtige mænd med vitaliserende organisk humleekstrakt, fugtgivende aloe vera og en maskulin, træagtig duft.

Aloe Vera Men’s Essentials 4in1 Body, Face, Hair & Beard Wash er den ultimative allround-rensning med et friskhedskick til din morgen. Renser og plejer hele kroppen med aloe vera og humleekstrakt.

Aloe Vera Men’s Essentials 2in1 Face & Beard Oil med aloe vera og humleekstrakt beskytter hud og skæg og mindsker fugtighedstab, for blød hud og velplejet skæg.

Aloe Vera Men’s Essentials 2in1 Hair & Beard Styling Balm giver perfekt styling af din frisure og dit skæg, der samtidigt plejer og tilfører fugtighed fra aloe vera og humleekstrakt.

Organisk humleekstrakt findes i kosmetik og er kendt for en plejende og beroligende effekt.

Det høje antal af flavonoider giver en god all-round beskyttelse mod frie radikaler. Virkestofferne i kaempferol og quercetin har en stærk antioxidant effekt og giver en velplejet hud. Humle beroliger også hovedbunden og giver håret fugt og fylde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!