Tilbud

Cheerful Soul Set – LR Soul of Nature

Original price was: kr. 835,00.Current price is: kr. 425,00.

  • Sæt bestående af shower gel, Body Sorbet, roll-on, rumspray, duftblanding til rumduft
  • For et Lucky-me-ritual, der fremkalder ægte lykkefølelse
  • Alle produkter med 100% naturlige essentielle olier
  • Med en duftende olieblanding af citron, appelsin, rose og cedertræ

LR Soul of Nature Cheerful Soul Set

Dit Lucky-me-ritual: få øjeblikke med lykke og positiv energi.

Travl dag? Giv dig selv dyrebar tid og nyd de lykkelige øjeblikke i dit liv. Den duftende verden af aromaer LR Soul of Nature Cheerful Soul udstråler et godt humør, så du også bobler over med positiv energi. Med de behageligt duftende essenser af citron, appelsin, rose og cedertræ vil du opleve øjeblikke, der omslutter dig med ren ro og fremkalder lykkefølelse i dig. Nyd livet: med godt humør og et smil på læben.

Cheerful Soul lader dig skinne indefra og ud.

Shower gel: Til et forfriskende brusebad, der fremkalder en følelse af lykke med den sure duft

Body Sorbet: Let sorbettekstur med en syrlig duft, der omslutter dig fra top til tå med frisk joie de vivre

Roll -on: Den ideelle ledsager til en følelse af lykke - også når du er på farten.

Rumspray: Sprøjter en forfriskende duft i rummet, der giver alle en følelse af lykke og livsglæde

Duftblanding til duftende værelser: Til duft i rummet ved hjælp af en duftbærer som f.eks. En diffuser eller duftlampe til en hyggelig oase, hvor din sjæl skinner af lykke.

Anvendelse

Showergel
Påfør den aromatiske shower gel på fugtig hud, massér ind i cirkulære bevægelser, indtil der er dannet et silkeagtigt skum, og skyl af. Du skal blot lukke øjnene i brusebadet og nyde duften af godt humør i et par minutter. Brusegelen kan ideelt bruges til en forfriskende og et positivt kick.

Roll-on
Påfør roll-on frem og tilbage over huden på håndleddene eller 1-2 gange efter behov
Påfør på nakkeområdet og mærk den gode følelse. Roll-on kan integreres i en stemningsforbedrende feel-good-rutine og er den ideelle løsning for at lade den smagsfulde duft fra Cheerful Soul Aroma-verdenen virke på dig hurtigt og praktisk talt mens du er på farten.
Opbevares på et køligt, tørt sted beskyttet mod sollys.

Kropscreme
Påfør på renset hud og massér forsigtigt i cirkulære bevægelser. Body Sorbet kan integreres i en opkvikkende velværerutine når man ønsker lidt ekstra positv støtte.

Rumspray
Spray en fin tåge ind i rummet - en til tre tryk afhængig af rummets størrelse og foretrukne duftintensitet. Også ideel til farten og når du rejser.
Tip: spray rumsprayen inden gæsterne ankommer - et godt humør er uundgåeligt

Olieblanding til rumduftning

Må ikke indtages. Påfør aldrig olien ufortyndet på huden.
Olien anvendes i kombination med en duftbærer, såsom en fyrfadslysolielampe, en duftsten eller en diffusor til rumduftning.

Duftolieblandingen kan ideelt integreres til en humørfremmende feel-good rutine.
For eksempel tilføj 3-4 dråber til vandet i en diffusor, og lad den fordampe det. Anvendes op til 3x dagligt i 1 time. Duften er et par minutter om at udfolde sig. Ved anvendelse af en aromalampe tilføjes også først vand, og herefter et par dråber olie til skålen. Lad derefter lampen fordampe blandingen. Efter nogen tid skal skålen genfyldes med varm vand (ellers er der risiko for brud og sprøjt). Anvend altid under opsyn. Rengør skallen godt efter brug. Aflejringer kan fjernes med duftlamperenseren. Olien må ikke påføres direkte på plastoverflader.

ADVARSLER:

FARE: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Mistænkt for at skade forplantningsevnen eller det ufødte barn. Indeholder piperonal. Kan udløse allergisk reaktion. / Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Opbevares utilgængeligt for børn. Bær beskyttelseshandsker. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning. Opbevares under lås. Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med lokale og nationale regler.

UFI: U624-C0A2-300G-FVN6

Mere information

"Næsen" bag duftkreationerne fra de fire aromatiske stemningsverdener er den franske parfumer Laure Jaquet.
Hun arbejder tæt sammen med luksusmærker og lidenskabelig med de mest værdifulde naturlige ingredienser fra naturen.
Takket være hendes særlige viden om naturlige ingredienser og lidenskaben for at skabe nye ting, eksperimenterer Laure konstant med æteriske olier.
Udover sin uddannelse som parfumer afsluttede hun også uddannelse i videnskabelig og medicinsk aromaterapi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!