Tilbud

Summer Glow Body Set

Original price was: kr. 510,00.Current price is: kr. 385,00.

Limiteret sommer-kropspleje-sæt
Indeholder: AV Solcreme SPF 30, Pineapple Shower Foam & Body Sorbet
Med 30% Aloe Vera gel, fermenteret Aloe Vera, Tan Booster og organisk ananasekstrakt
Regenererer, beroliger og køler huden; giver intensiv dyb fugt
Med en eksotisk frugtagtig ananas duft
200 ml

Summer Glow Body Set
Den frugtig-friske brusefornøjelse med organisk ananasekstrakt sikrer den bedste sommerstemning og kærtegner sanserne. Samtidig forkæler det glatte skum kroppen og efterlader huden blød at røre ved. Fra nu af kan dagen starte på en sommerlig måde! Og selv efter et bad i solen er et forfriskende brusebad den reneste velsignelse for kroppen.

Aloe Vera Hydrating Pineapple Shower Foam - her møder 30% Aloe Vera gel og fermenteret Aloe Vera organisk ananasekstrakt. Bruseskummet renser blidt solbelastet hud og giver en ekstra dosis fugt til en langvarig solbrun farve. Med en eksotisk, frugtig ananasduft for en tropisk sommerfølelse, selv i bruseren.

Kunne du tænke dig et køligt kick af friskhed, en ekstra portion fugt og en jævn sommerbrun? Tag den forfriskende, ultralette og fløjlsbløde kropssorbet! Aloe Vera Pineapple Tan Prolonging Body Sorbet nærer din hud efter solbadning med 30% Aloe Vera gel, fermenteret Aloe Vera, en speciel Tan Booster og organisk ananasekstrakt. Den ideelle frugt- og vitamincocktail til din hud! Body Sorbet'en absorberes hurtigt, virker forfriskende kølende, giver ekstra fugt, beroliger huden efter solbadning og sikrer en langvarig sommerkulør. På den måde gør du noget godt for din hud og kan nyde sommeren på din hud i længere tid.

Anvendelse
Påfør på våd hud morgen og aften i brusebadet efter behov, og skyl af med varmt vand.
Bruger du LR ALOE VIA badehandsken fra tid til anden, sikrer du en blid peelingeffekt og fjerner tørre hudceller. Resultatet: en mere jævn og længerevarende sommerkulør.

Tip: For at beholde dit solbeskinnede look så længe som muligt, undgå lange og varme brusebade, da det udtørrer huden og får din smukke sommerbrune farve til at falme hurtigere. En hurtig, skånsom rensning med Aloe Vera Hydrating Pineapple Shower Foam er nok. Plej derpå din "tørstige" hud med Aloe Vera Hydrating Pineapple Tan Prolonging Body Sorbet for en sommer teint, der holder så længe som muligt.

Efter solbadning og et forfriskende brusebad påføres huden Aloe Vera Hydrating Pineapple Shower Foam, som masseres ind i cirkulære bevægelser.

Tip: For at beholde din sommerglød længst muligt, bør du tilføre din hud ekstra fugt – udefra, men også indefra. Så drik, drik, drik!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Fermentering? Hvad ligger der helt præcist bag?
Fermentering er en af skønhedstendenserne fra Korea. Den beskriver den enzymatiske omdannelse af organiske stoffer ved hjælp af ekselpelvis svampe eller bakterier. De organiske stoffer nedbrydes til mindre molekyler og kan dermed trænge dybere ned i huden - hvilket gør dem særligt "biotilgængelige".

Apropos ananas
Ananas, den forfriskende søde tropiske frugt - er særligt rig på vitale stoffer! Den fugter huden og tilfører den vigtige enzymer, mineraler og vitaminer. De milde frugtsyrer, den indeholder, klarer teinten.

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!