LR Classics Eau de Parfum – Monaco

kr. 179,00

50.00 ml

siegel_10.jpg

LR Classics parfume til mænd

Varenummer (SKU): 3295-259 Kategorier: ,

LR Classics Eau de Parfum - Monaco

LR Classics – Monaco

Byen fascinerer gennem luksus og eksklusivitet. Et miks af krydret ingefær, vitaliserende appelsinblomster, overdådig amber og udsøgte tobaksblade.

En klassiker gør en god figur. Også på huden. Modnet som en god vin, slebet som en diamant. Dufte er eventyrere, der fortæller historier. Stol på deres årelange erfaring og evne til at skabe mindeværdige øjeblikke. Træd ind i en verden af god stil!

Med LR Classics kan du bestille en jordomrejse i stedet for byferie. Boston i dag, Singapore i morgen. „En kvinde i hver en havn“, men uden alvorlige konsekvenser. Duften fra den store vide verden følger dig, og den rigtige Eau de Parfum på det rigtige tidspunkt understreger din stilsikkerhed. Bind dig ikke til kun én duft – der skal være et udvalg.

Indholdsstoffer

Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Alpha-Isomethyl Ionone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Geraniol, CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5), CI 14700 (Red 4), CI 42090 (Blue 1)

Mere information

LR's parfumekoncept

Udviklingen af dufte har været en tradition hos virksomheden LR Health & Beauty Systems i mere end 25 år. En utrolig god duftkvalitet, eksklusive indholdsstoffer, en høj andel af parfumeolie og en dokumenteret lang duftvarighed er kendetegnende for Starbox-duftene og alle andre LR-dufte.

Hvad gør LR’s dufte så enestående?

  • En ekstra høj andel af parfumeolie
  • Duftens holdbarhed på huden er testet af ”Dermatest”
  • Eksklusive Starbox-dufte – næppe nogen anden duftproducent har så mange stjernedufte i sortimentet som LR
  • Samarbejde med de mest velrenommerede parfumehuse i verden
  • Et meget attraktivt forhold mellem pris og ydelse
  • Tysk kvalitetsstandard

Yderligere information

Vægt 450 g
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!