LR Classics Eau de Parfum – Singapore

kr. 179,00

50.00 ml

siegel_10.jpg

LR Classics parfume til mænd

  • Duft: Orientalsk-krydret
  • Citrusfrugt og krydret med cedertræ og vanilie
Varenummer (SKU): 3295-151 Kategorier: ,

LR Classics Eau de Parfum - Singapore

LR Classics – Singapore

Forførende og hemmelighedsfuld. Fuld af kontraster og hele tiden spændende. Orientalsk-krydrede akkorder i kombination med cedertræ og vanilje.

En klassiker gør en god figur. Også på huden. Modnet som en god vin, slebet som en diamant. Dufte er eventyrere, der fortæller historier. Stol på deres årelange erfaring og evne til at skabe mindeværdige øjeblikke. Træd ind i en verden af god stil!

Med LR Classics kan du bestille en jordomrejse i stedet for byferie. Boston i dag, Singapore i morgen. „En kvinde i hver en havn“, men uden alvorlige konsekvenser. Duften fra den store vide verden følger dig, og den rigtige Eau de Parfum på det rigtige tidspunkt understreger din stilsikkerhed. Bind dig ikke til kun én duft – der skal være et udvalg.

Indholdsstoffer

Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Coumarin, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Benzyl Benzoate, Citral, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Cinnamate, CI 17200 (Red 33), CI 42090 (Blue 1), CI 60730 (Ext. Violet 2)

Mere information

LR's parfumekoncept

Udviklingen af dufte har været en tradition hos virksomheden LR Health & Beauty Systems i mere end 25 år. En utrolig god duftkvalitet, eksklusive indholdsstoffer, en høj andel af parfumeolie og en dokumenteret lang duftvarighed er kendetegnende for Starbox-duftene og alle andre LR-dufte.

Hvad gør LR’s dufte så enestående?

  • En ekstra høj andel af parfumeolie
  • Duftens holdbarhed på huden er testet af ”Dermatest”
  • Eksklusive Starbox-dufte – næppe nogen anden duftproducent har så mange stjernedufte i sortimentet som LR
  • Samarbejde med de mest velrenommerede parfumehuse i verden
  • Et meget attraktivt forhold mellem pris og ydelse
  • Tysk kvalitetsstandard

Yderligere information

Vægt 450 g
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!