Få en sund og daglig renserutine

apr 25, 2020

Hvorfor skal jeg rense?

Hver dag udsættes din hud for forurening, snavs og skidt, uanset om du bevæger din indenfor eller ude. Forestil dig så at du går i seng uden fjerne det forinden. Så vil alle disse rester sidde tilbage i dit ansigt, mens du gnider det rundt i dit sengetøj og dybt ind i dine porer. Det skaber urenheder og en usund hud. Samtidig er det om natten at din hud regenerer og forsøger at komme af med den sidste snavs, men det kan være svært, hvis du ikke har renset af inden du kravlede ind i sengen.

Derfor skal du have gang i din daglige rutine, så du ikke bare ser sund og frisk ud, men at din hud rent faktisk også er det.

Din nye renserutine

Først skal din hud renses. Dette gælder både morgen og aften. Her fjernes makeuprester og snavs fra din hud. Samtidig åbner det dine porer op og opretholder hudens naturlige fugtbalance. Da det er en rensemælk er den meget let i det, og bruges eventuelt på en vatrondel, som er nem at rense med i hele ansigtet. Du finder en skøn cleansing milk fra Aloe Vera her.

Nu står dine porer åbne, og din hud trænger til at blive beroliget. Derfor renser du efter med face tonic. Den lukker dine porer, fjerner de sidste rester fra renseprodukter og makeup. Nu vil dit ansigt føles frisk og roligt igen.

Nu er dit ansigt rent og klar til, at du påfører din dag- eller natcreme som giver en masse fugt, som huden kan arbejde videre med. Det er også en god idé at bruge en lækker øjencreme. Læs mere om disse produkter i mit forrige blogindlæg.

Er du på farten, ferie eller bare meget træt, så er det også okay at bruge en renseservicet. Det er en alt-i-én rens, som ikke går ligeså grundigt i dybden, men er let at bruge. Den fjerner også din makeup uden at udtørre huden. Husk at lukke pakken efter brug, så dine servietter ikke tørrer ud. Det er perfekte at have med, når du skal ud og rejse, men gerne vil have en let oppakning.

Nu har du din helt egen renserutine, og produkter som pynter på din badeværelseshylde.

 

God sommer,
Lone
Skønogsund.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!