Husk den gode håndhygiejne, men forglem ej håndcremen

aug 28, 2020

I disse tider hvor Covid19 er i omløb og vi stødt forsøger at beskytte os selv og samfundet som helhed, udsætter vi gerne vores hænder for generel flere håndvask og en del mere sprit.

Når du udsætter dine hænder for håndvask med vand og sæbe fjernes hudens naturlige og beskyttende fedtlag, huden bliver dermed mere tør og irriteret og mister i en vis grad sin selvbeskyttende effekt. Det er derfor bedre for huden at bruge håndsprit, hvis du har behov for at vaske hænder mange gange om dagen.

Men om end du så bruger håndsprit eller vasker dine hænder ofte, så har dette en effekt på dine hænder, og derfor er det vigtigt, at du samtidig beskytter dine hænders naturlige fedtlag.

Du kan derfor med fordel begynde at have en god og lækker håndcreme med i tasken sammen med din spritflaske og mundbind.

Er du i tvivl om, hvilken håndcreme du skal benytte dig af, så kommer jeg med et par forslag til dig her:

Aloe Vera Smoothing Hand Cream

Jeg har altid en Aloe Vera Smoothing Hand Cream med mig i håndtasken, når jeg skal ud af huset. Denne håndcreme trækker hurtigt ind i huden, du kan derfor nemt og hurtigt påføre den uden at have følelsen af at have fedtede hænderne flere minutter efter.

Aloe Vera Smoothing Hand Cream giver beskyttelse og pleje på samme tid. Dens 35% Aloe Vera og calendula ekstrakt understøtter fugtighedstilførselen til huden. Hertil kommer, at cremen absorberes hurtigt og giver bløde, glatte hænder.

Især mennesker, der vasker hænder ofte, bør ikke undvære denne nærende håndcreme.

Håndcreme

Aloe Vera Extra Rich Hand Cream

Er dine hænder ekstra udsatte så anbefaler jeg, at du bruger Aloe Vera Extra Rich Hand Cream.

Denne håndcreme giver dig intensiv pleje og hjælp, hvis du har meget tørre og irriterede hænder og negle.

Cremen indeholder calendula-ekstrakt, som går ind og understøtter fugtighedsplejen, den trækker hurtigt ind og efterlader din hud dejlig blød.

Denne håndcreme egner sig derfor perfekt til meget tør hud og beskytter huden. Hvis du gerne vil læse mere om håndcremen, kan du finde den her.

Til sidst vil jeg bare lige vise dig en skøn håndsprit, som er meget mild mod huden – og selvfølgelig ret hård ved bakterierne. Det er denne Hydro-Alcoholic Hand Spray, som jeg selv bruger i denne tid, og formentlig også kommer til at bruge lang tid ud i fremtiden. 

Privat: LR PROTECTION Hydro-Alcoholic Hand Spray

125 ml.

  • Hygienisk håndpleje
  • Renser hænderne uden vand – perfekt når du er på farten
  • Fugtgivende og nærende
  • Tørrer hurtigt og klæber ikke
  • “Made in Germany

kr. 139,00

Til sidst er der bare at sige:

husk at spritte af,

brug handcreme ofte

og pas på dig selv.

 

Lone

Skønogsund.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!