Aloe Vera Refreshing Gel Cream

kr. 241,00

50 ml

siegel_10.jpg

Let, hurtigt virkende tekstur til ansigtet

  • 50 % Aloe Vera-gel og naturligt olivenekstrakt
  • Giver intensiv fugtighed med et ekstra kick af friskhed
  • Revitaliserer teinten og beskytter huden mod frie radikaler
  • Huden ser opfrisket ud, og teinten stråler
Varenummer (SKU): 20679-201 Kategorier: ,

Aloe Vera Refreshing Gel Cream

Et boost af fugtighed til ansigtet

Denne opfriskende gelcreme giver huden friskhed og udstråling.
Er man stresset, udmattet eller syg, ses det desværre straks på vores hud. Den silkebløde, forfriskende sorbet-tekstur i Aloe Vera Refreshing Gel Cream forsyner huden intensiv med fugt. Den absorberes hurtigt og efterlader en let, ekstra behagelig følelse. Også ideel til blandingshud!

Blandingshud er en udbredt hudtype. Som navnet antyder, er det en kombination af to typer af hud: fedtet og tør hud. En udfordring for ansigtspleje. Hvem har lyst til altid at skulle bruge to cremer?
Aloe Vera Opfriskende Gelcreme opfylder kravene for begge hudtyper og er derfor perfekt egnet. Den fugter tør hud og er let nok i forhold til specielt fedtede hudområder. Den forfriskende geltekstur gør at den også er populær hos mænd. Efter solbadning eller en stressende dag, giver den en behagelig friskhed til ansigtshuden til både hende og ham.

LR ALOE VIA Face Care – med Aloe Vera for en god fugtbalance.
Sammen med eksklusive indholdsstoffer som naturligt olivenekstrakt i unikke sammensætninger, holder dagligt ansigtshuden i den rette balance. Intet overgår den dejlige følelse af en sund og velplejet hud.

Indholdsstoffer

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua (Water), Alcohol denat., Dimethicone, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Saccharide Isomerate, Ethylhexyl Palmitate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Silica, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Citric Acid, Lactic Acid, Ethylhexyl Salicylate, Isoceteth-10, Sodium Hydroxide, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hexyl Cinnamal, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Eugenol, Limonene, Sorbic Acid, Tocopherol, CI 61570 (Green 5), CI 19140 (Yellow 5)

Anvendelse

Anvendes morgen og aften efter rensning af huden på ansigt, hals og dekolette. Ideel under din make-up.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er aloe vera, og hvorfor er det godt til hudpleje?

Aloe vera er en plante, der vokser i meget varme og tørre områder - for eksempel i Spanien og Mexico. Det indvendige af de tykke blade - det såkaldte bladgel - har været anvendt i hudpleje i mange år. Indholdsstofferne er kendt for at styrke hudens naturlige beskyttelsesmekanismer og restituere hudens fugtindhold. Den siges at gøre huden smidig og give en frisk glød ved regelmæssig brug.

Hvad er særligt ved den aloe vera, der bruges i plejeprodukterne fra LR?

De avancerede aloe vera produkter fra LR har et særligt højt indhold af aloe vera gel og specialudviklede kombinationer af virksomme stoffer. Derfor virker de effektivt og giver ekstra god pleje til huden. Siden 2001 har vi haft som mål for både produktudvikling og produktion at være de bedste på området. Derfor anvender vi udelukkende aloe vera bladgel fra planter dyrket under kontrollerede forhold i Mexicos højland – og det giver garanti for den bedste kvalitet.

Vi anvender en skånsom forarbejdning, så værdifulde indholdsstoffer bevares, og vores produkter har et højt indhold af aloe vera bladgel, så produkterne bliver ekstra effektive.

Vi tilbyder over 50 avancerede aloe vera plejeprodukter af høj kvalitet til alle formål i en optimal hudpleje.

Yderligere information

Vægt 400 g
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!