L-Recapin Tonic

kr. 459,00

  • L-Recapin® modvirker for tidligt hårtab for et stærkt og sundt hår.
Varenummer (SKU): 27001 Kategori:

L-Recapin Tonic

L-Recapin

L-Recapin er udviklet af LR specifikt til opfyldelse af de særlige plejekrav ved mænds hår og arbejder med et specielt biokompleks, som forhindrer svækkelse af hårrødderne, forlænger hårrøddernes vækstfase ved hjælp af næringsstoffer og forankrer det voksende hår i hovedbunden.

Der findes en L-Recapin-shampoo og en tonic. Begge produkter er afstemt i forhold til hinanden og skaber optimale resultater, hvis de bruges i kombination.

L-Recapin Shampoo

Den dermatologisk afprøvede kombination af aktive stoffer i shampooen rengør blidtog styrker håret. Således forberedes håret og hovedbunden på ideel vis til
L-Recapin tonic.

L-Recapin Tonic

Det specielle biokompleks i L-Recapin-tonicen er med til at forankre håret, stimulere udnyttelsen af næringsstofferne og blodcirkulationen samt bidrage til, at hårets vækstfase forlænges. Ved regelmæssig brug i kombination med L-Recapin-shampooen opnår du optimale resultater med tonicen! Den giver dit hår styrke og glans og sikrer et velplejet og levende udseende!

Indholdsstoffer

Aqua (Water), Alcohol denat., Butylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Arginine, Citric Acid, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1

Anvendelse

L-Recapin Tonic påføres jævnt på hovedbunden med pipetten. Massér det let ind i huden og lad det trække ind.

Anvendes 2 x dagligt, helst morgen og aften.

Yderligere information

Vægt 500 g
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!