ZEITGARD Beauty Diamonds Night Cream

kr. 495,00

Artikelnummer: 28318-101

50 ml

  • Opstrammende, nærende plejeformel med pistacie- og vindruekerneolie, der definerer ansigtets konturer natten over
  • Opbygger hudens tæthed og volumen
  • Stimulerer cellernes beskyttelsesmekanismer for fast, smidig hud
  • Med et innovativt aktivstoftransportsystem
  • Optimal effekt med Face Smoothing Tool
Kategorier: ,

ZEITGARD Beauty Diamonds Night Cream

Yngre og smukkere, mens du sover: Den nærende natcreme hjælper din hud med at reducere de synlige tegn på aldring natten over. Mens du sover, stimuleres cellernes beskyttelsesmekanismer af et synergistisk kompleks af to patenterede peptider (Replexium™), så din hud føles fast, smidig og blød næste morgen. Pistacie- og vindruekerneolie er særligt rige på essentielle og flerumættede fedtsyrer og derfor særligt velegnet til moden hud. Natcremen er også med til at definere dine ansigtskonturer og opbygger hudens tæthed og volumen, så du starter dagen med fuld vitalitet. Til næret hud og definerede ansigtskonturer.

Den opstrammende anti-aging plejeserie Beauty Diamonds styrker huden fra 40 års alderen og reducerer synligt rynker. Baseret på diamanternes egenskaber i kombination med proteiner sikrer, at hudens ældningsproces bremses og cellernes beskyttelsesmekanismer styrkes.
Nu fremstillet med det innovative virkestof-transport-system og et specielt indkapslet virkestof, der reducerer udtrykslinjer. Optimal effekt i kombination med Face Smoothing Tool.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!