Forlæng din huds levetid

aug 28, 2020

Tegn på alderdommen kommer når du mindst venter det, men de kommer om end du er klar på det eller ej.

Du har måske lige rundet de 35, og selvom alderen ikke trykker endnu, så kan du måske godt mærke, at din hud ikke længere er helt som den gang du lige havde rundet de 20 år, men sådan er aldringsprocessen, og det er naturligt, at huden bliver mere brugt.

Med alderen bliver din hud nemlig langsommere til at danne nye hudceller, og hudcellerne bliver dermed mere skrøbelige og påvirkes hurtigere af dine omgivelser.

Din hud begynder allerede i en alder af 25 at være mindre modstandsdygtig, og derfor er det vigtigt at starte tidligt, hvis du ønsker at forlænge din huds smidighed. Med tiden bliver din hud nemlig mere tør, tyndere og til sidst også rynket. Men måske der er en måde, du kan udskyde denne del af aldringsprocessen lidt på.

Kilden til evig ungdom?

Du hører nok tit, at du bør bruge alle mulige forskellige produkter for at holde din hud ung, og smidig, og måske du allerede nu har fat i flere forskellige bøtter med creme om morgenen, fordi det efter sigende skulle være kilden til ”evig ungdom”.

Men lad os lige være realistiske et øjeblik, den evige ungdom findes desværre ikke.

Og nu hvor vi lige har resoneret lidt over det, så lad os begynde at se på, hvordan vi kan følge din huds udvikling bedst muligt, således at din hud behandles med naturlige produkter og ældres på flot og skøn måde.

Her på siden har vi forskellige produkter til din ansigtspleje, og disse kan alle hjælpe dig med at beskytte din unge hud mod de første aldringstegn.

forlæng din huds levetid

Zeitgard Nanogold set

Hvis du går op i at følge hudens naturlige aldring samtidig med at beskytte denne uden at bruge alt for mange unaturlige produkter, så anbefaler jeg, at du bruger Zeitgards Nanogold set, hudplejesættet består af dagcreme og natcreme, som begge kun skal påføres én gang om dagen.

Zeitgards Nanogold plejesæt passer til dig der lige har rundet de 30 år, og som ønsker at beskytte din unge hud mod de første tegn på aldring.

Zeitgard Nanogold plejesæt giver dig nemlig en luksuriøs hudpleje produkt med nanoguld, silkeprotein og andre plejende indholdsstoffer.

Du kan læse mere om Zeitgards Nanogold plejesæt her.

Privat: ZEITGARD Nanogold Set

kr. 629,00

  • Zeitgard Nanogold Dagcreme – 50ml
  • Zeitgard Nanogold Natcreme – 50ml

Aloe Vera Face Care Set

Et andet produkt det kan hjælpe dig med at beskytte din hud er Aloe Vera Face Care Set. Dette plejesæt sørger dagligt for at huden på dit ansigt er i den rette balance.

Ved at anvende dette sæt får du en helhedsorienteret løsning – sættet indeholder nemlig alle must-haves af nærende cremer for en silkeglat smuk hud og en strålende teint.

Vil du vide mere om Aloe Vera Face Care Set? Så læs med her eller læg direkte i kurv herunder.

Privat: Aloe Vera Face Care Set

kr. 575,00

Kompletpleje for smuk, strålende hud

  • Aloe Vera Multi Active Day Cream for en blød hud og en strålende teint
  • Aloe Vera Regenerating Night Cream for regenerering i løbet af natten
  • Aloe Vera Refining Eye Cream for et friskt udseende øjenparti

Held og lykke med det hele – og så priser vi os glade for, at 30’erne er de nye 20’er 😉 

 

Lone

Skønogsund.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!