Hvad gør Aloe Vera for kroppen?

okt 22, 2020

Siden oldtiden har Aloe Vera planten været anvendt for dens helende effekt. Her anså man plantens effekt på kroppens sår for at være magisk. Mange år senere er det stadig uvist, hvad der skyldes gelens helende effekt, efter mange eksperimentelle forsøg med plantens aktive bestanddele, er man dog kommet frem til, at den helende effekt skyldes plantens unikke sammensætning af disse.  
 
Mange kender Aloe Vera og bruger dens gel til at hele sår, insektbid, solskoldning og meget mere. Men planten kan også bruges til indvortes brug, hvor den både kan lindre ledegigt og hele indre sår. Med sin alsidighed er Aloe Vera den plante der bliver anvendt mest i den kosmetiske og medicinske verden. Men hvilken effekt har Aloe Vera planten egentlig på kroppen? Og hvad skyldes den store popularitet omkring planten?

Aloe Vera

Aloe veras bidrag til kroppen 

Når Aloe Vera anvendes som drikke gel giver det kroppen et vitaminboost. Dette skyldes at planten indeholder en lang række vitaminer, heribland A, C og E samt forskellige B-vitaminer, folinsyre og mineraler, såsom  kalcium, jern, zink og magensium. Derudover er Aloe vera fyldt med aminosyrer, der er vigtige for kroppen samt fedtsyrer, der medvirker til at reducere risikoen for allergi, hjælper mod fordøjelsesbesvær og sænker fedstoffet i blodet.  

Anvendelsen af Aloe Vera er også med til at hjælpe kroppen med at modstå sygdomme og stress. Dette gør den idet det er en adaptogen plante, hvilket betyder, at den tilpasser sig og normaliserer kroppens balance, herigennem styrkes immunforsvaret samt bidrager de med en beroligende og energifremmende effekt.  
Ved indtagelse af Aloe Vera absorberer denne giftstoffer mens den bevæger sig gennem fordøjelseskanalen. Gelen virker således som en detoxing, der renser kroppen for affaldstoffer og giftstoffer. Sidst men ikke mindst styrker Aloe Vera immumforsvaret gennem indholdet af antioxidanter.  

Som du kan se, er der mange gode argumenter til, hvorfor du bør bruge Aloe Vera, og jeg har derfor stillet en række Aloe Vera produkter klar til dig her. Så du kan opleve plantens effekt på din egen krop.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You have Successfully Subscribed!